Galerij


Koop of huur?
De werken op deze pagina zijn te koop en te huur. Ik vind het belangrijk om niemand uit te sluiten & denk dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht de grootte van een werk of de portemonnee. Daarom kun je bij mij kiezen of je iets wil kopen of huren.

Hoe kruimelen deze koekjes?
Je selecteert een beschikbaar werk met de ‘bestel’ knop. Stuur mij een mail om welke werk(en) het gaat en of je wil kopen of huren. Ik mail je terug met een bevestiging en voorstel om het werk op te halen/langs te brengen. Easy peasy.

Kopen?
Je ontvangt een factuur en betaalt het werk in zijn geheel of termijnen af. In hoeveel termijnen komen we samen wel uit. Het werk wordt gratis bij je bezorgd, maar je mag het natuurlijk ook ophalen.
Huren?
Je ontvangt de voorwaarden per mail plus het huurcontract. Ieder beschikbaar werk is voor €20,-/maand te huur. Van deze maandelijkse contributie spaar je de helft voor de (eventuele) aanschaf van een werk later. 
- Komt er een koper langs voor een werk dat jij thuis hebt hangen op huurbasis, heb jij het recht op eerste koop. 
- Huurtermijn is onbeperkt en kan op ieder moment worden stopgezet.
- Wordt een werk beschadigd/gestolen, dan zijn eventuele reparatie/vervangingskosten voor de huurder. De waarde van het werk vind je in het huurcontract.
- binnen Utrecht wordt het werk gratis bezorgd. Daarbuiten zijn de verzendkosten €5,- plus €0,30/km. Maar je kunt het werk natuurlijk ook ophalen/brengen.
- 🦄 begin je met huren in April 2020, dan betaal je de eerste 2 maanden betaal niks. 🦄 Vind je het niks, dan kost het je dus niks. 
︎ Hieronder vind je de beschikbare werken ︎

info@patrickvanvliet.com 

patrick van vliet dot comall rights reserved © 2021
Instagram ︎

︎