Galerij


Koop of lease?
De werken op deze pagina zijn te koop en te leasen. Ik vind het belangrijk om niemand uit te sluiten & denk dat kunst voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht de grootte van een werk of de portemonnee. Daarom kun je bij mij kiezen of je iets wil kopen of leasen.

Hoe kruimelen deze koekjes?
Je selecteert een beschikbaar werk met de ‘bestel’ knop. Stuur mij een mail om welke werk(en) het gaat en of je wil kopen of leasen. Ik mail je terug met een bevestiging en voorstel om het werk op te halen/langs te brengen. Easy peasy.
Je kunt ook zelf in de studio langskomen om de werken in het echt te bekijken. Mail me dan voor een afspraak.

Kopen?
Je ontvangt een factuur en betaalt het werk in zijn geheel of termijnen af. Het werk wordt gratis bij je bezorgd, maar je mag het natuurlijk ook ophalen in Utrecht.
Huren?
Je ontvangt de voorwaarden per mail plus het huurcontract. Ieder beschikbaar werk is vanaf €20,-/maand te huur. Van deze maandelijkse contributie spaar je het gehele bedrag voor de (eventuele) aanschaf van een werk later. 
- Komt er een koper langs voor een werk dat jij thuis hebt hangen op huurbasis, heb jij het recht op eerste koop. 
- Huurtermijn is onbeperkt en kan op ieder moment worden stopgezet.
- Wordt een werk beschadigd/gestolen, dan zijn eventuele reparatie/vervangingskosten voor de huurder. De waarde van het werk vind je in het huurcontract.
- binnen Utrecht wordt het werk gratis bezorgd. Daarbuiten zijn de verzendkosten €5,- plus €0,30/km. Maar je kunt het werk natuurlijk ook ophalen/brengen.
︎ Hieronder vind je de beschikbare werken ︎