collector’s program / 
(dutch only)
spaarregeling
Graag een kunstwerk uit mijn collectie thuis hangen, maar je weet niet goed welke? Of is het toch iets boven je budget? Geen probleem. 

Middels mijn spaarregeling krijg je een exclusief kijkje in het atelier en mag je ongegeneerd rond neuzen in mijn werk Door gebruik te maken van de spaarregeling spaar je maandelijks een x-bedrag en kies je jouw favoriete werk van dat moment.
Hoe werkt het?
Je spaart maandelijks een zelf gekozen bedrag en kiest online een kunstwerk uit de beschikbare werken of komt even langs in het atelier. Niet alles wordt gefotografeerd, dus in het atelier is meer te zien.
Het opgebouwde spaartegoed is op ieder moment inwisselbaar voor de aanschaf van een beschikbaar werk uit de collectie.
Op deze wijze houd je jouw budget onder controle & heb je de mogelijkheid om te switchen van meerdere werken en ben je van je kale muur af!
Haken en ogen?
- ieder spaarregeling wordt aangegaan voor 12 maanden & wordt jaarlijks in overleg verlengd.
- maximaal 2 x per jaar switchen van kustwerk
- het minimum spaarbedrag is € 20,- per maand
- het tekort / teveel aan spaartegoed dat op het moment van verzilvering van het spaartegoed ontstaat, wordt op moment van aanschaf aangevuld / in mindering gebracht van het opgedane tegoed.
- opgebouwd spaartegoed kan helaas niet in geld worden gerestitueerd
- uitgeleende kunstwerken die door een derde partij worden gekocht dienen binnen 1 week omgeruild te worden voor een ander werk uit de collectie
- you break it, you buy it! Ophangen is voor eigen risico.
- ik ben verantwoordelijk voor het transport van het kunstwerk
- ik zorg voor een gevarieerd en voldoende aanbod van kunstwerken
- alleen beschikbaar in Nederland
Klinkt goed. En nu?
Geïnteresseerd? Neem contact op via info@patrickvanvliet.com en je ontvangt per mail de benodigde extra informatie.
Waar heb ik de keuze uit?
Zodra je de benodigde gegevens hebt toegstuurd krijg je een link waarmee je toegang krijgt tot mijn collectie. Een eerste kijkje in werk dat nog niet tentoon is gesteld of dat het atelier nog nooit heeft verlaten: jij mag overal doorheen neuzen! De lijst met werk wordt maandelijks ververst dus het loont om af en toe te spieken of er iets bij is gekomen. Helaas is het onmogelijk om alles erop te zetten. Veel tekeningen en schetsen blijven ongefotografeerd. Langs komen in het atelier is dus altijd een goed idee.